Так "багато"? На лікування дитини в українських інтернатах передбачена....1 гривня на день - Кулеба

Уповноважений Президента по правах дитини також повідомив, що протягом останніх трьох років в Україні державне фінансування інтернатних установ для дітей щороку зростало на 1 млрд гривень і в 2016-му досягло 7 млрд гривень.

Ілюстрація:Vidia.org

В Україні в дитячих інтернатних установах на лікування однієї дитини передбачено фінансування в розмірі однієї гривні на день. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"В інтернатних установах тільки 27 гривень в день йде на фінансування самої дитини. Це 23 гривні - харчування, 1 гривня - лікування і 3 гривні - одяг ", - заявив уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба.

Раніше він повідомив, що протягом останніх трьох років в Україні державне фінансування інтернатних установ для дітей щороку зростало на 1 млрд гривень і в 2016-му досягло 7 млрд гривень.

Крім того, дані установи в 2016 році офіційно отримали також 250 млн гривень благодійної допомоги, яка надавалася переважно на лікування дітей і придбання для них одягу.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...