Так хто жертва? Оприлюднено запис, як нардеп Левченко намагався кинути "коктейль Молотова" в натовп комунальників (відео)

Соратники по партії не шкодували ні слів, ні кулаків, щоб вигородити народного депутата України.

КМДА оприлюднило відео, як народний депутат Юрій Левченко від ВО "Свобода" намагається кинути запальну суміш в бік співробітників комунальних служб, які виконували демонтаж незаконних гаражів згідно з приписом міськадміністрації Києва, зазначають Патріоти України.
На відео демонструється, як нардеп Левченко підходить до групи людей з певним предметом в руках. Після чого, ховаючись за спиною одного з них, робить деякі маніпуляції. В результаті спалахує полум'я. Нардепа побили.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...