Так ось куди пішли люті зими: У США через сильний мороз автомобілі вмерзають у лід (відео)

Температура опустилася майже до мінус 40 градусів за Цельсієм, морози в ряді районів супроводжуються сильним вітром і рясними снігопадами.

Скріншот

Практично все східне узбережжя Північної Америки страждає через небувалі морози і сніг, які приніс до Сполучених Штатів так званий "циклон-бомба" по імені Грейсон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Близько 100 мільйонів жителів Сполучених Штатів зіткнулися з проблемами через екстремально холодну погоду, яка наступила на східному узбережжі США.

Термін "циклон-бомба" американські метеорологи ввели для штормів, які значно посилюються протягом 24 годин за рахунок зниження атмосферного тиску, немов вибухова хвиля.

У ряді прибережних штатів вітер підняв високу приливну хвилю, яка затопила вулиці розташованих на узбережжі населених пунктів.

У штаті Массачусетс влада була змушена евакуювати частину населення, коли прибій затопив деякі вулиці, і вода почала замерзати.

У мережі опубліковано відео, на якому видно вмерзлі в лід автомобілі в Ревірі - передмісті Бостона. Це не просто сніг, це вода, яка підтопила вулицю і потім застигла через люті морози.

Закрито ряд аеропортів, зокрема, аеропорт імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку, рейси на виліт скасовуються, літаки, що летять в Нью-Йорк, перенаправляються в інші міста.

Медичні установи працюють з підвищеним навантаженням у зв'язку з наростаючим потоком пацієнтів з обмороженням.

За прогнозами синоптиків, температура в найближчі дні продовжить знижуватися через холодне арктичне повітря, яке направляється в сторону атлантичного узбережжя США.



"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...