Так порадили "голоси": На Закарпатті жінка по-звірячому забила до смерті молотком 6-річну доньку

28 березня поточного року жителька села Вербовець Косівського району Івано-Франківської області молотком вбила свою 6-річну доньку. Вона нанесла їй кілька ударів по голові, від чого дитина померла на місці, повідомляють Патріоти України з посиланням на ГУНП в Івано-Франківській області.

Так, злочин жінка скоїла на грунті психічних розладів. До слова, вона – уродженка Закарпаття. Досудове розслідування у справі завершилося. Правоохоронці вимагають примусового лікування для закарпатки. Клопотання щодо застосування до фігурантки справи медичних заходів поліцейські направили до суду 21 червня.

Як розповіла полісменам зловмисниця, скоїти злочин проти власної дитини їй наказали голоси в голові. Правоохоронців до будинку в день вбивства викликали сусіди. За скоєне закарпатка може опинитися у в’язниці на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...