"Так это же посмертный памятник": У мережі висміяли російський монумент Букварю з помилкою (фото)

Знімок викликав ажіотаж в мережі.

Фото: ФБ


У Будьоновську Ставропольського краю (Росія) поряд з однією з шкіл встановили пам'ятник Букварю з помилкою. Про це пише сторінка "Лентач" в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Трохи класики: в місті Будьонівськ Ставропольського краю біля школи встановили пам'ятник Букварю з помилкою", - йдеться на сторінці.

Даний інцидент призвів до здивування користувачів мережі.

"Чому б ти не навчався, ти навчаєшся для себе, грамотність на межі фантастики", "Толерантність, коли напис на пам'ятнику не обмежує права нерозвинених", "Тут дійсно помилка, правильно так: "Чому б ти не навчався, ти не вчишся для себе", "Ви іронізуєте, а мені сумно подібне споглядати. Деградація", - пишуть блогери.

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...