Такі й Москві не треба: З Криму вигнали "ватницю", яка по-звірячому побила учасника АТО

Минулого місяця так званий Ленінський районний суд Криму засудив Меньшикову до штрафу і вдруге наказав видворити з території, контрольованої Росією.

Скріншот

З окупованого Криму вигнали відому любительку "русского мира" Марину Меншикову, яка побила молотком учасника АТО, передають Патріоти України.

Жителька Керчі Марина Меньшикова "уславилася" навесні 2014 року під час штурму Дніпропетровської ОДА. А у жовтні 2016 року в Дніпровському театрі опери та балету вона побила молотком ветерана АТО — бійця полку спецпризначення "Дніпро-1" МВС України Костянтина Кравченка.

У тому ж році Меншикову оголосили в розшук. Щоб заховатися, вона поїхала до родичів у Крим, але звідти її видворили за "порушення міграційного законодавства". Цього літа українська поліція знайшла її в Дніпрі і вручила підозру в нанесенні тілесних ушкоджень. Меньшикова знову поїхала в Крим.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...