Ця закуска смачно поєднується з гарячою відварною або печеною картоплею, або просто зі свіжим чорним хлібом. Патріоти України пропонують спробувати незвичайний новий рецепт.
Оселедець із яблуками в йогурті
Вам знадобиться:
4 шматки філе оселедця
2 яблука
1 цибулина
200 мл натурального йогурту
3 ст. ложки оливкової олії
сік 1 лимона
2 ст. ложки бальзамічного оцту
1 ст. ложка меду
сіль, перець за смаком
Оселедець нарізати шматочками, яблука – кубиками, цибулю – півкільцями. Покласти у миску, додати сіль, перець, лимонний сік, оцет, мед, оливкову олію та йогурт. Все перемішати.
Поставити в холодильник на добу.
Смачного!
Радянський Союз після завершення Другої світової війни зіткнувся із завданням швидкого та масштабного відновлення національної економіки, зокрема, інтенсифікації сільського господарства. У процесі оновлення парку техніки перед державним керівництвом п...
Ситуація у дитячому садку в Білій Церкві, де вихователька висміяла трирічну дівчинку-переселенку за російську мову, викликала суспільний резонанс. Уповноважена із захисту державної мови Олена Івановська прокоментувала інцидент, підкресливши, що навчанн...