Таку торгівлю "на крові" ми підтримуємо: В Україні виготовляють труни для "патріотів" Росії (фотофакт)

Українці в захваті від такої ідеї і пропонують нарощувати виробництво.

Труна "Патріот". Фото: Фейсбук.

В Україні виготовляють труни для патріотів Росії. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив волонтер Максим Музика, передають Патріоти України.

«Труни для патріотів РФ. Зроблено в Україні. Відмінно, я вважаю», - написав він.

Трунами українського виробництва торгує Московська міська ритуальна служба, яка просить за "патріотичну" труну 571 тис. руб.

Користувачі соцмереж відреагували на таку новину із захватом - українці підтримують таку «торгівлю на крові» та пропонували нарощувати виробництво.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...