Талановита нація: Всесвітньовідомий гламурний журнал Vogue назвав українських фотографів найкращими у світі (фото)

Перемога в конкурсі надала українцям можливість отримати новий досвід в італійському Vogue.

Українські фотографи Тетяна Щеглова і Роман Новен. Фото: pinchukartcentre.orgДует Synchrodogs вразив редакцію журналу Vogue своїми роботами, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Італійська версія "Біблії моди" Vogue ініціювала конкурс для фотографів, приурочений відкриттю нового розділу на сайті видання під назвою PhotoVogue. Переможцями творчої першості став неординардий український дует фотохудожників Synchrodogs, який сформували Тетяна Щеглова та Роман Новен. До слова, це не перша гучна нагорода молодих людей: вони стали переможцями фотопремії Harpers Bazaar в Україні у 2011-му, а роком пізніше - отримали перше місце на конкурсі Art Rebels x Canon в Данії.

Призом для митців стала можливість протягом одного дня бути запрошеними редакторами мікроблогу італійського Vogue. Із цією задачею молоді люди сьогодні вдало впоралися, про що свідчить велика кількість коментарів під їхніми світлинами на сторінці видання в Instagram.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...