"Там, де багато хто робив крок назад, цей хлопець біг вперед": Військовий розповів про загиблого друга (фото)

Загиблого Леоніда Сазонова не змогла зламати війна. Він був готовий захищати країну і у спеку, і у лютий мороз.

Леонід Сазонов. Фото: соцмережі.

Сьогодні, 16 лютого, на Донбасі загинув військовослужбовець 37-го окремого мотопіхотного батальйону Леонід Сазонов. Про це у Facebook повідомив військовий Алекс Петров, передають Патріоти України.

"Перебендя і розбишака. Він з усіх своїх сил опирався всьому того ідіотизму, в якому повільно тоне наша армія. "Борода" прийшов воювати. Днем, вночі, в спеку і проливний дощ", – написав він.

За словами Петрова, загиблого військового не змогла зламати війна. "Там, де багато хто робив крок назад, цей хлопець біг вперед. Він відмахувався від смерті як від настирливої мухи. У старої не вийшло взяти його в лоб, і тоді вона зайшла з флангу. Спочивай з миром друже", – написав він.

"Це Леонід Сазонов. Він загинув сьогодні вночі. На сторінці ВК пост: "Дівчатка та хлопчики! Пам'ятайте, якою ціною ви завтра підете у кафе та клуби".

Сили кожному зробити висновки. Вічна слава Воїну. PS часом дивуюсь, які ж за нас воюють красені. Їх мужні обличчя мають бути на обкладинках найкрутіших журналів. А не з чорною стрічкою на куті фотографії", - написала журналістка Іра Цибух та поділилася низкою фото Воїна.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...