Там, де життя людини понад усе: Норвезький винищувач F-16 врятував життя пацієнтові лікарні

Медики вирішили звернутися до ВПС Норвегії, щоб ті допомогли перевезти спеціальне обладнання з лікарні у Тронхеймі, яка розташована у 450 кілометрах на південь від Бодо.

Норвезький винищувач F-16 врятував життя пацієнтові лікарні. Фото: worldweapon.ru.

У Норвегії реактивний винищувач F-16 допоміг врятувати життя пацієнта, перевізши необхідне медичне обладнання з однієї лікарні в іншу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пацієнт боровся за своє життя і йому була потрібна спеціальна процедура для легенів і серця, без якої він би помер. Однак, в лікарні міста Бодо в центральній Норвегії не було необхідного обладнання.

Медики вирішили звернутися до ВПС Норвегії, щоб ті допомогли перевезти спеціальне обладнання з лікарні у Тронхеймі, яка розташована у 450 кілометрах на південь від Бодо.

В той же час два винищувачі F-16 готувалися до зльоту з аеродрому поблизу Тронхейма.

"Вони лише спитали, який розмір має обладнання", - сказав головний лікар клініки Святого Олафа в Тронхеймі.

"Зазвичай ми долаємо цю відстань за 35 хвилин", - розповів голова ескадрильї Борг Клеппе. Однак, за його словами, через надзвичайну важливість вантажу вони долетіли з Тронхейма до Бодо за 25 хвилин.

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...