"Там навіть на те, що я жінка, заплющили очі": Відому телеведучу "1+1" у Хмельницькому побив директор м'ясокомбінату (фото)

Інцидент трапився під час зйомок проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста".

Ольга Фреймут. Фото:www.rezonans.pp.ua

Відому телеведучу Ольгу Фреймут вдарив директор м'ясокомбінату під час зйомок програми у Хмельницькому. Ведуча відгукнулася на прохання людей перевірити місцевий м'ясокомбінат "Проскурів М'ясо", на який жителі міста неодноразово скаржилися через кров, яка стікає на городи, сморід та велику кількість щурів. Про це пише ТСН, інформують Патріоти України.

Журналісти, які влаштувалися на роботу, підтвердили нарікання людей. Слід зазначити, що продукцію компанії постачають дитячим садочкам та школам, продають у чисельних магазинах.

"Коли ми з командою зайшли всередину, то в якийсь момент заклякли від побаченого. Свиней не просто вбивають, а катують. Нелюдські умови праці. І раптом на нас налетів кремезний мужчина, почав видирати камери, кричати на мене.

Потім перейшов на підозріло лагідну інтонацію і запропонував мені все показати. Я повірила. Чоловік відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася місилівка... наші хлопці не мають права бити у відповідь – собою вони прикривали нас і захищали камери; їх збивали, роздерли одяг", – розповіла Фреймут.

Від удару у ведучої залишився великий синець на спині.

"Ніхто не зважав на те, що ми журналісти; там навіть на те, що я жінка, заплющили очі... Така реакція персоналу є доказом того, що ми викрили їхнє беззаконня. Хотілося б, щоб директор комбінату був покараний".

Команда проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" буде звертатись до правоохоронних органів з вимогою про проведення всестороннього розслідування.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...