Тандем Ганапольського і Кисельова у "Кубі": Телеканал Tonis розпочав інтернет-мовлення

Запуск телемовлення планують 24 серпня до Дня Незалежності, пообіцявши позитивну атмосферу, і якісний телевізійний продукт.

Ганапольський і Кисельов на каналі Tonis. Фото:prm.global / YouTube

24 квітня в Києві відбулася презентація інтернет-мовлення телеканалу Tonis. Про це пише видання Гордон, передають Патріоти України.

Студія у вигляді прозорого скляного куба розмістилася на 24-му поверсі бізнес-центру "Парус". Канал буде виходити в ефір 24 години на добу. Глядачі в режимі реального часу зможуть спостерігати за процесом облаштування телевізійної студії. А вдень у прямому ефірі, змінюючи один одного, будуть працювати відомі журналісти Євген Кисельов і Матвій Ганапольський, повідомив генеральний продюсер телеканалу Олексій Семенов.

"Запуск телемовлення планують 24 серпня до Дня Незалежності. А поки тривають роботи, ми хочемо показати, як ми будуємо телеканал, як відбувається це неймовірне таїнство. З 10 ранку до 21 години в студії "Куб" будуть працювати Ганапольський і Кисельов. До них приходитимуть люди і спілкуватимуться. Тут буде і позитивна атмосфера, і якісний телевізійний продукт", – розповів Семенов.

За його словами, усього в команду планують залучити понад 20 найкращих телеведучих України з великим досвідом роботи. Акцент буде зроблено на інформаційне мовлення, а у вихідні – на розважальний контент.

"З більшою частиною телеведучих ми вже домовилися. Поки вони продовжують працювати на своїх телеканалах. А як тільки ми вийдемо в ефір, приєднаються до нас. У нас зарплати будуть середні за ринком. Ми навчилися створювати дешевий телепродукт, який виглядає дорого, – це наша головна майстерність", – пояснив продюсер.

Він зазначив, що телеканал Tonis не тільки переїде у нову студію, але й згодом змінить назву.

20 березня 2017 року стало відомо, що політик і бізнесмен Володимир Макеєнко придбав 9,5% акцій телеканала Tonis. Він заявив, що канал очікують серйозні зміни. Водночас він буде "на 100% проукраїнський".

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...