''Танки стояли бы на Кубани!'': Українець поставив на місце російських пропаг*донів на ТБ (відео)

Український громадський діяч Вадим Трюхан вивів із себе кремлівських пропагандистів заявою про українські танки на Кубані і в Ростові-на-Дону. Так він відреагував на звинувачення про те, що владу в Україні нібито захопили націоналісти. Жорстка суперечка сталася в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

Почалася сварка з пояснень Трюхана причин зростання популярності націоналістів в Україні. За його словами, це стало прямим наслідком російського військового вторгнення на Донбас і анексії Криму. Його слова викликали бурхливе обурення у скандальної ведучої Ольги Скабеєвої

"Ну не звертаються українці до націоналістів! Українці бояться націоналістів! Але владу вони захопили за підтримки Вашингтона, і що з цим робити Росії взагалі незрозуміло. Ми хочемо вам свого кандидата призначити, ви поки не погоджуєтеся", — їдко зазначила пропагандистка.

Однак Трюхан спростував її слова і відповів на нахабну заяву яскравим тролінгом, який і спровокував скандал у студії.

"Абсолютно нічого спільного з реальністю те, про що ви говорите, не має. Якби були в Україні при владі націоналісти, то українські танки вже стояли б на Кубані, в Ростові й так далі. Повірте мені", — посміхаючись, сказав він.

Почувши це, другий ведучий передачі Євген Попов двічі перепитав у українця, де будуть стояти танки, і накинувся на нього зі звинуваченнями.

"Ви собі звіт віддаєте в тому, що ви говорите?! У тих дурницях, які ви верзете на федеральному телебаченні?!" — вигукнув розлючений пропагандист.

Скабеєва підтримала його і перейшла на погрози на адресу всієї України. "Ви спробуйте, всіх націоналістів українських зберіть на танки, і спробуйте! Швидко закінчиться російсько-українська війна!" — обурено завершила вона сварку із опонентом.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...