"Таврувати"? Український продюсер розповів, як покарати опальних Лорак і Повалій

Бебешко зізнався, що до Росії не їздить принципово, однак розірвати зв'язки з Ані Лорак, Таїсією Повалій або ж російськими артистами не може.

Фото: ЗМІЯкщо держава дійсно хоче покарати опальних українських артистів на кшталт Таїсії Повалій чи Ані Лорак, які влаштувалися в Росії і продовжують там заробляти, замість смішних пропозицій "таврувати" зрадників варто, в першу чергу, відібрати у них звання народний артистів України, повідомляють Патріоти України.

Так в бесіді з журналістом Karabas.Live український продюсер Володимир Бебешко прокоментував ініціативи В'ячеслава Кириленка, який закликавм аркувати артистів-зрадників в ТВ і радіоефірах країни.

"Я мав про це дискусію з віце-прем`єр-міністром В`ячеславом Кириленком. Не розумію, чому влада чіпляється до артистів? Якщо вже вішаєте клеймо на тих, хто має зв`язок із країною-агресором, то давайте вішати його на всіх. Нехай всі українські продукти, які продаються в Росії, у нас виходять під етикетками "Ковбаса Окупаційна", "Сир Агресор". Хай це напишуть на лобах у бідних заробітчан, які будують дачі російському генералітету", - обурився Бебешко.

При цьому Бебешко підкреслив, що закону, який забороняв би в'їзд українських артистів до Росію, немає. "Для наших музикантів це питання совісті і патріотизму: хочу – їду, хочу – ні. Бажаєте покарати такого артиста? То заберіть у нього звання народного артиста України! А інакше це просто смішно", - додав він.

Сам же Бебешко зізнався, що до Росії не їздить принципово, однак розірвати зв'язки з Ані Лорак, Таїсією Повалій або ж російськими артистами не може. "Я досі дружу і з Кіркоровим, і з Лолітою, і з Лорак, і з Повалій. Не можу просто взяти і викреслити цих людей зі свого життя. Ми спілкуємося навіть попри різні політичні погляди. Але сам я українець, тому до Росії не їжджу принципово, як і мої артисти", - пояснив продюсер.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...