"Тем более, когда на отпевание пришел сам Патриарх": Моднявого "православного" художника Нікаса Сафонова охопив жах від поминок за Миколою Караченцовим

Сафронов вважає, що Микола Петрович не міг попросити дружину про те, щоб на його поминках ніхто не плакав, а, навпаки, веселився.
Нікас Сафронов. Фото: соцмережі.

Відомий російський художник Нікас Сафронов переглянув відео з поминок Миколи Караченцова, які влаштувала його вдова Людмила Поргіна, і прийшов в жах від цього заходу. Як інформують Патріоти України з посиланням на Дни.ру, Сафронов заявив, що він не зрозумів веселощів, які продемонстрували близькі і колеги актора. Сафронов вважає, що подібне веселощі йдуть врозріз з існуючими споконвіку православними традиціями.

І таких традицій слід дотримуватися, «тим більше, коли на відспівування прийшов сам Патріарх», додав художник. Він заявив, що на поминках моляться за упокій душі, а поведінка Поргіної була більш ніж дивною: вона буквально раділа смерті чоловіка. «Хоча потрібно сумувати або хоча б робити вигляд, що ти вболіваєш. Навряд чи Караченцов заповідав веселитися після його смерті, адже всі знають, що останні 13 років він був у важкому стані, майже не говорив», - додав він.
Сафронов вважає, що Микола Петрович не міг попросити дружину про те, щоб на його поминках ніхто не плакав, а, навпаки, веселився. Втім, Поргіну він підтримав, нагадавши, як важко їй було останні роки.

На захист Поргіної встала актриса Інна Чурикова. «Людмила була опорою для Колі. Вона - кохана жінка, дружина, мати. Весь світ був в ній. Люда вселяла Колі думку, що треба жити, водила на вистави. Комусь це було незрозуміло, але для Колі це було дійсно важливо. Адже його серце і почуття залишалися тими ж, що і до хвороби. Він приходив у театр. Коли вони з Людочкою піднімалися до нас в гримерку, він після спектаклю показував великий палець вгору і посміхався», - заявила актриса.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...