Тепер - за грати: На Донеччині п'яний офіцер пошкодив бойову техніку на мільйон гривень

Офіцер, будучи під дією алкоголю, управляв самохідною вогневою установкою, на якій було встановлено озброєння.

Майора з Донеччини, що п'яним катався на САУ, покарали на 3 роки позбавленням волі. Ілюстрація:www.news-cloud.net

Майора з Донецької області посадять на 3 роки за водіння військової техніки в стані алкогольного сп'яніння. Цей "умілець" пошкодив техніку на суму більше одного мільйона гривень. Про це пише видання informator.lg.ua, передають Патріоти України.

Офіцер, будучи під дією алкоголю, управляв самохідною вогневою установкою, на якій було встановлено озброєння. Через свій нетверезий стан він пошкодив агрегати, механізми і озброєння вказаної установки.

Спочатку його засудили до 3 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном на один рік.

Однак військова прокуратура Південного регіону України не погодилася з рішенням Великоновосілківського районного суду Донецької області. В Апеляційному суді вони домоглися покарання з реальним позбавленням волі строком на 3 роки.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...