Теракт у Торонто: З'явилися нові подробиці про водія і відео з місця події

Чоловіка взяли під варту.

Скріншот

Водієм мікроавтобуса, який в Торонто скоїв наїзд на 25 осіб, виявився 25-річний чоловік на ім'я Алек Мінасян, повідомляють Патріоти України з посиланням на CBC.

"Підозрюваний в атаці на мікроавтобусі в Торонто, який убив дев'ять людей і поранив 16 інших, є 25-річним чоловіком на ім'я Алек Мінасян", - йдеться в повідомленні.

За словами поліції, водій перебуває під вартою. На відео очевидців, опублікованому місцевим виданням The Star, під час затримання підозрюваний каже: "У мене пістолет у кишені. Стріляйте мені в голову".

Як повідомлялося, інцидент стався близько 13:30 за місцевим часом, якраз, коли велика кількість службовців вийшло на обідню перерву. Принаймні один свідок розповів про те, що водій, схоже, навмисно направив автобус на жертв, проїхавши приблизно 1,6 км.

Слідчі розглядають тероризм як ймовірний мотив наїзду, повідомило агентству джерело в американських спецслужбах. За його словами, немає підстав вважати, що інцидент, в якому арендований фургон в'їхав у натовп, був нещасним випадком.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...