Теракти в Брюсселі: 31 людина загинула, 250 поранені, - глава МОЗ Бельгії

МОЗ Бельгії уточнив кількість жертв і постраждалих в результаті терактів 22 березня.

У МОЗ Бельгії уточнили число жертв терактів. Фото: ria.ru.

31 людина загинула, а ще 250 отримали поранення різного ступеня тяжкості в результаті вчорашньої терористичної атаки на столицю Бельгії. Такі цифри назвала міністр охорони здоров'я Бельгії Меггі де Блок, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За її словами, 11 людей стали жертвами вибуху в аеропорту "Завентем", ще 20 - при бомбовій атаці в метро. Раніше ЗМІ повідомляли про 34 загиблих.

Нагадаємо, вранці 22 березня 2016 року в аеропорту Брюсселя прогримів вибух, трохи пізніше - вибухнула бомба на станції метро Мальбек поблизу від кварталу з установами ЄС.

Влада кваліфікували подію як теракт. Відповідальність за вибухи взяла на себе терористична організація Ісламська держава. Силовики вважають, що теракт організували три людини, причому двоє з них з великою ймовірністю загинули при підриві бомб.

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...