Терористам на потіху? До окупованого Донбасу намагалися провезти страусів

Терористам на потіху? До окупованого Донбасу намагалися провезти страусів

У Слов'яносербську Луганської області намагалися перевезти 10 пташенят страуса. Про це LIGA.net заявили у прес-службі Головного управління ДФС в Луганській області, повідомляють Патріоти України.

Вчора співробітники фіскального наряду Фантом Головного управління ДФС в Луганській області між селами Трьохізбенка і Лопаскине на шляху до незаконної переправи зупинили ВАЗ 2108.

На ньому житель Трьохізбенки за грошову винагороду здійснював перевезення пасажирів.

Під час огляду автомобіля в салоні виявлено 150 кг м'яса свинини орієнтовною вартістю 15 тисяч грн і 10 пташенят страуса приблизно на 50 тисяч грн.

Встановлено, що м'ясо і живий товар мешканка Станично-Луганського району планувала переправити до Слов'яносербська.

За результатами виявлених порушень складено два адмінпротоколи: щодо водія - за надання транспортних послуг без дозвільних документів і державної реєстрації за ч.1 ст. 164 КУпАП, стосовно громадянки - за ч.1 ст. 204-3 КУпАП.

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...