Терористи в люті: В окупованому Первомайську партизани вивісили прапор України

На прапорі вручну був намальований тризуб, однак вже за кілька годин так звані "місцеві ополченці" зняли його з будівлі.

Ілюстрація:visti-kalush.com.ua

В окупованому Первомайську на будівлі багатоквартирного будинку по вул. Островського з'явився прапор України. Про це виданню informator.lg.ua повідомили місцеві жителі, зазначають Патріоти України.

За їх словами, невідомі партизани вивісили прапор сьогодні вночі, але через кілька годин його зняли місцеві "ополченці".

На прапорі вручну був намальований тризуб. Відзначається, що так звані "силовики" вірять у присутність українських диверсантів і посилено патрулюють місто.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...