Ті, кого люблять, не йдуть ніколи: Одесит встановив в міському саду лавку в пам'ять про кохану дружину (фото)

Його жінка уже померла, але вони тепер разом - у міському саду, на лавці.

Фото: odessit.ua

В Одеському Міському саду з'явилася зручна класична лавка, встановлена на кошти одесита Володимира Фещука, повідомляють Патріоти України з посиланням на odessit.ua.

На табличці зазначено: «Інга і Володимир Фещуки - улюбленому місту в рамках проекту «Добра справа». У цієї лавки - своя і дуже зворушлива історія.

«Володимиру Фещуку чимало років. Він - моряк, значну частину життя провів у морі. Незважаючи на свої майже 80, він пам'ятає кожне побачення з коханою Інгою в Міському саду! В день весілля вони йшли в РАГС по цій алеї, і по дорозі після розпису присіли на лавку, яка колись стояла на цьому місці ... І хоча дружини вже немає, але тепер Володимир знову буде, як і раніше, сидіти разом з нею в міськсаду, адже люди, яких люблять, не йдуть ніколи ... Дякую, Володимире, за ваш подарунок місту і за емоції, якими хочеться пишатися! Міняємо місто разом!», - сказав керівник соціальної платформи «Добра справа» Анатолій Кавун.

Нагадаємо, установка лавок, в тому числі і іменних, - це вдало реалізований проект платформи «Добра справа», ініціатором і творцем якої став одесит Анатолій Кавун.

Як повідомляють на платформі, проект «Лавка», як і переважна більшість запропонованих ідей з благоустрою Одеси, максимально простий! Суть проекту в тому, що будь-який одесит може при бажанні подарувати красиву лавку місту і його жителям. Подібні проекти благоустрою існують в різних містах світу а, наприклад, в Берліні, Лос-Анджелесі, на багатьох лавках прикріплена маленька табличка з ім'ям того, хто оплатив її виробництво з установкою в подарунок місту і своїм землякам.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...