Ті, що встали з колін: У Росії депутат під час інспектування лікарні провалився крізь гнилу підлогу

Після інциденту було вирішено не ремонтувати старий корпус лікувальної установи, а звести новий.

Фото:https://www.irk.ru

Депутатський огляд районної лікарні в Іркутську обернувся конфузом і ледь не призвів до травми одного з парламентаріїв. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцевий портал IRK.ru.

За даними журналістів, депутат Законодавчих зборів Микола Труфанов разом з колегами приїхав проінспектувати Качугську районну лікарню, але не зміг здійснити плани, тому що провалився під згнилу підлогу лікувального закладу.

Як пояснив головний лікар лікарні, будівля була побудована ще в 1926 році, і через 90 років в ній прогнила не лише підлога, а й несучі конструкції.

У підсумку після інциденту було вирішено не ремонтувати старий корпус, а звести новий. Орієнтовну вартість споруди оцінили в 500 мільйонів рублів.

Стартова ціна здивує: "Укрпошта" заявила, що буде продавати на аукціонах забуті посилки

неділя, 12 травень 2024, 6:58

"Укрпошта" заявила, що буде продавати посилки, які не забрали за шість місяців. Продаж буде відбуватись на аукціоні. К омпанії зазначили, що так роблять великі міжнародні поштові оператори. Початкова ціна лоту становитиме 10 грн. . "Поштові відправленн...

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...