Тільки для нардепів? У київському ресторані пропонують суп за 8 тис. грн (фото)

Цей суп вважається традиційною стравою японської кухні.

Суп "Шабу-шабу" продають в Києві майже за 8 тисяч гривень. Фото: thejakartapost.com

У центрі Києва в ресторані "Ікігаї" подають суп, який коштує майже 8 тисяч гривень. Про це написав користувач Євген Шевченко у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Випадково днями виявив в Києві ресторан з супом за 8000 грн ( приблизно 285 доларів). По-хорошому заздрю тим людям, які його замовляють. Та й тим, хто продає, теж", – розповів Євген.

Як з’ясував портал Vgorode заклад, в якому подають дорогу страву, японський ресторан в центрі міста "Ікігаї", а страва під назвою "Шабу-шабу" коштує 7985 гривень.

У закладі пояснили, що одним з інгредієнтів супу є американське мармурове м'ясо. До складу також входить бульйон "Даси" з овочами і локшина. Дволітрова порція розрахована на двох осіб. За японськими традиціями гостям подають киплячий бульйон і окремо решту інгредієнтів.

Важливо, що м'ясо повинно бути нарізано тонкими шматочками. Гість сам "складає" собі суп та "насолоджується стравою. В Японії його можна спробувати за 54 долари", - розповіли журналістам. Крім того, в меню ресторану є ще один суп з такою ж ціною. Називається він "Сукіякі" і за складом дуже схожий на "Шабу-шабу".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...