Тільки НАТО: Джемілєв розказав, хто може здійснити морську блокаду всього Криму

Необхідно посилити жорсткий контроль тієї продукції, яка, на баржах йде контрабандним шляхом у Крим через нейтральні води.

Мустафа Джемілєв. Фото:censor.net.ua

Національний лідер кримських татар, один з ініціаторів блокади окупованого Росією Криму Мустафа Джемілєв впевнений в тому, що морську блокаду півострова, яку анонсував координатор акції Ленур Іслямов, організувати не вдасться. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

"По-перше, морська блокада усього Криму - це неможливо, для цього потрібно мати військові кораблі, і, напевно, це може здійснити тільки НАТО, якщо буде відповідне рішення", - заявив Джемілєв.

За його словами, мова йшла про жорсткий контроль тієї продукції, яка, за його інформацією, на баржах йде контрабандним шляхом через нейтральні води.

"Викладається 3-4 проекти того, як це можна здійснити. Мені вони уявляються не зовсім здійсненними, але, тим не менш, вони є", - лідер кримських татар.

Нагадаємо, Ленур Іслямов говорив про старт морської блокади Криму наприкінці 2015 - початку 2016 року. В даний момент, ініціатори блокади роблять все можливе, щоб життя на півострові стало максимально дискомфортним для окупантів.

"Після найтемнішої ночі приходить день... Ми знаємо, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Перемога!": Головнокомандувач Сирський звернувся до співвітчизників

неділя, 5 травень 2024, 9:32

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у день Воскресіння Христового звернувся до воїнів та всіх українців. . Він привітав зі святом Великодня всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святково...

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших крахнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...