Тільки-но відсвяткувала день народження: Терористи на Донбасі вбили школярку

Міна розірвалась за три метри від неї.

Ілюстрація: vesiskitim.ru

У понеділок, 28 травня, в окупованому селищі Залізне поблизу Торецька внаслідок влучання снаряду проросійських бойовиків загинула 15-річна дівчинка Дарія. Про це на своїй сторінці у Facebook сповістив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляють Патріоти України.

Він уточнив, що Дарія була ученицею 9 класу загальноосвітньої школи №7. "Дитина перебувала на подвір'ї своєї бабусі у той час, коли туди прилетів великокаліберний снаряд, випущений з рашистських позицій", – зазначив Жебрівський.

"Висловлюю свої глибокі співчуття рідним та близьким загиблої дівчинки. А окупанти та їх посіпаки триматимуть відповідь за кожен свій злочин, скоєний на українській землі", – додав голова Донеччини.

У свою чергу голова Нацполіції України Сергій Князєв зазначив, що 3 дні тому дівчинка відсвяткувала свій день народження.

"Три дні тому Дарина відсвяткувала свій 15-й день народження, а сьогодні на подвір’я її будинку упав ворожий снаряд. Міна розірвалась за три метри від неї. Якщо не вдаватися у криваві подробиці, – травми дівчинки виявились несумісними з життям", – написав Князєв.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...