"Тільки прикидається дурником!": Мережу розлютив губернатор з годинником за мільйон у зоні АТО (фото)

Цікаво також і те, що чиновник приїхав на фронт у літній військовій формі.

Юрій Гарбуз. Фото: соцмережі.

Голова Луганської ОВГА Юрій Гарбуз приїхав у зону АТО з дорогим аксесуаром на руці. Його наручний годинник коштує 28400 доларів. Так стверджують в співтоваристві "Гарбуз Конфуз" Facebook, передають Патріоти України.

Цікаво також і те, що чиновник приїхав на фронт у літній формі. "Ми вже неодноразово говорили, що губернатор Гарбуз тільки прикидається дурником... Перше, що думаєш, дивлячись на це фото: "Куди цей клоун вирядився в літній формі???". А насправді все набагато цікавіше. Гарбуз - давній шанувальник марки годинників Ullyse Nardin. І навіть в поїздку на КПВВ Золоте не втрачає можливості надіти модель за 28400$", - написали на сторінці.

Губернатора назвали злодієм і позорищем. "Перед ким хоче понтонуться, перед нещасними людьми??? Ось так і живемо. Люди голодують, а у чесного Гарбуза годинник майже за мільйон гривень. Злодій і позорище - ось і весь наш губернатор!!!" - підсумували на сторінці.

Люди відреагували на фото Гарбуза з дорогими годинниками гнівними коментарями. "Поки ми будемо дозволяти цим піда.... знущатися над нами, доти вони будуть знущатися", - написав Юрій Титаренко. "Взагалі ні про що! Де видно, що це той самий годинник? По цій фотографії можна зрозуміти?" - запитав Каміло Гевара. "Негідник", - прокоментував Олександр Дальський. "Таких годинників в ТЦ "Лимон", на другому поверсі скільки завгодно. Ціна 100$", - написав Роман Санжаров.

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...