Тіло загиблого побратими забирали під шквальним вогнем: В полку його звали "Француз", завтра Запоріжжя прощатиметься з героєм "Азову"

Боєць загинув у районі села Павлополь на Донеччині 24 березня.

Селище Павлополь. Фото: informator.lg.ua.

Доброволець із Василівки загинув на Донеччині тиждень тому. Поховання добровольця полку "Азов" з позивним "Француз" відбудеться у Василівці Запорізької області завтра, 1 квітня. Боєць загинув у районі села Павлополь на Донеччині 24 березня, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Запоріжжя.

Це сталося під час проведення аеророзвідки - "Француз" входив до групи прикриття. Він підірвався на міні. Ще один боєць групи (позивний "Ван Гог") отримав поранення ніг. "Одразу з ж після вибуху, по азовцям з трьох сторін відкрили шквальний вогонь зі стрілецької зброї та АГСів. Хлопці опинились у вогневому мішку", - повідомляє офіційна спільнота полку в соцмережах.

Тіло загиблого побратима "азовці" під ворожим вогнем забрали з поля бою. Його перевезли до Василівки, де мешкав боєць.

Варто знати: У Міноборони пояснили, чи потрібно заброньованим проходити ВЛК

неділя, 19 травень 2024, 6:30

Заброньовані військовозобов'язані повинні пройти ВЛК, якщо не проходили її останні п'ять років. При цьому військкомат має видати відповідне направлення. Як пояснили в Міноборони, якщо заброньовані військовозобов'язані не проходили медичний огляд протяг...

Зливи, шквали і град: Синоптики розповіли, чи чекати аномальної погоди в Україні влітку

неділя, 19 травень 2024, 6:26

Згідно з поточними прогнозами, літо в Україні очікується теплим, але не спекотним. Середня сезонна температура, ймовірно, перевищить норму на 1-2 градуси. Найбільш нестійка погода буде в липні, коли очікується найбільша кількість злив, гроз, граду та ш...