Тіло знайшли на узбіччі: На Закарпатті 27-річна ревнивиця вбила чоловіка сокирою (фото)

Вирішується питання про обрання жінці міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Фото: ГУНП у Закарпатській області

У селі Верхній Студений Закарпатської області затримали 27-річну жінку, яка через ревнощі вбила чоловіка сокирою, повідомляють Патріоти України.

Так, 10 червня у поліцію надійшло повідомлення із села Верхній Студений Міжгірського району Закарпатської області про виявлення на узбіччі дороги тіла місцевого чоловіка. Тіло мало явні ознаки насильницької смерті, його направили на експертизу.

Жінка, що виявила тіло, розповіла поліції, що потерпілим є її 29-річний односелець. Проте слідчі встановили, що загиблий - 32-річний житель Сколівського району Львівської області.

Спеціалісти кінологічного центру Нацполіції знайшли знаряддя вбивства - сокиру. З’ясувалося, що чоловіка на грунті ревнощів вбила 27-річна жінка, яка нібито й виявила тіло.

Жінці повідомили про підозру та затримали, зараз вона в СІЗО. Злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...