"Это фиаско, братан": У Росії школярі по-звірячому побили дівчинку (відео 16+)

Наразі провоохоронці проводять перевірку по даному факту.

Ілюстрація: uroki-fokusov.ru

У Забайкаллі (Російська Федерація) підлітки жорстоко побили ровесницю під крики "Це фіаско, братан". Про це пише російський пропагандистський ресурс LIFE, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що нападники зняли акт насильства на відео, яке опублікували в соцмережах.

"Ось так її прямо тримай, ща буде! Це фіаско, братан", - коментували малолітні злочинці свої дії, тягаючи дівчинку за волосся і б'ючи.

При цьому дев'ятикласниця закривала обличчя руками. Судячи з відео, все відбувалося в темну пору доби. Після побиття школярка звернулася в поліцію. У неї зафіксували садна і забиті місця, проте госпіталізація не знадобилася.

За даними видання, в Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ (МВС) Росії по Забайкальському краю заявили, що підозрюваних вже доставили в поліцію. Виконуючий обов'язки керівника крайового слідчого управління Олексій Вільний призначив перевірку.

У той же час російський ресурс MDK повідомляє, що постраждала школярка розповіла, що не знає, через що на неї накинулися однолітки.

За словами дівчинки, при побитті були присутні близько 10-20 осіб, і всіх їх вона раніше знала. Наразі постраждала скаржиться на погане самопочуття.

У свою чергу, дівчинка, яка була ініціатором конфлікту, заявила, що побила потерпілу через те, що вона нібито вдарила її подругу і у неї стався викидень.

На питання, чи вважає вона себе винною і чи хотіла б що-небудь змінити, вона відповіла, що відчуває лише почуття сорому перед мамою побитої дівчини.

Обережно, відео містить сцени насильства!

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...