"Это похоже на стойло. Слов нет...": Росіяни шоковані "елітним" відпочинком у Криму (відео)

Туристи повірили пропаганді і були вражені умовами на півострові.

Ілюстрація: ru.krymr.com

Через російську анексію Криму півострів перетворився на військову базу, куди більше не хочуть приїжджати туристи, повідомляють Патріоти України з посиланням на сюжет програми "Гроші".

За роки російської окупації тут побудували багато залізних огорож, які нібито повинні захистити півострів від "терористів".

"Росіяни нещодавно втілили в життя чергову мрію Путіна - побудували міст в окупований 4 роки тому півострів Крим. Все, як завжди: мільярдні витрати в доларах за рахунок бюджетників, помпезне відкриття і потік святкових сюжетів на ТБ. Втім, охочих розщедритися на відпочинок в анексованому Криму в останні роки треба ще пошукати", - сказано в сюжеті.

Місцеві жителі вважають, що після відкриття Кримського моста на півострові варто очікувати цілий потік туристів. Відзначається, що півострів все більше перетворюється в російську військову базу зі своєю специфічною атмосферою, яка налякала навіть туристів, які приїхали на відпочинок.

Так, росіянин, який приїхав в Крим, був вражений, що в Ялті автовокзал по периметру обнесли залізним парканом. "Я в шоці просто. Це схоже на стійло. Слів нема ... Зазвичай, я більше розмовляю. Усередині ж автовокзал взагалі не змінився", - прокоментував він відео, яке оприлюднив у мережі.

Відзначається, що такі ж зміни чекають і автовокзал в Феодосії. За словами дівчини, у якої є нерухомість в Криму, з 2014 року її бізнес по здачі житла в оренду зазнає збитків. Вона впевнена, що будівництво Керченського моста ситуацію не змінить.

"Стратегія російської влади щодо курортного Криму проста - заселити насамперед санаторії бюджетниками з усієї Росії, а приватний сектор тепер нехай "відпочиває", - повідомляють журналісти.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...