"Это уже третий или четвертый случай тут": У Росії дотла згоріла нова військова техніка (відео)

Користувачі соцмереж жартують, що нерозумні путінські "гібриди" знову необережно розігрівали сухпаї.
Поблизу хутора Молькіно. Фото: соцмережі.

У Росії (хутір Молькіно, Краснодарський край) повністю згорів новий військовий Урал "Тайфун-У". Відео небезпечного інциденту опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

Через НП на трасі, де, власне, і загорілася військова вантажівка, утворилася пристойна пробка. А одна з вантажівок навіть перекрила майже всю проїжджу частину. Через вогонь, що спалахнув, у вантажівки загорілася передня частина. На кадрах чутно, як люди, що знаходяться в машині, відчули пристойний жар від загоряння.

У мережі зазначають, що це був не перший випадок подібної НП. "У районі хутора Молькіно Краснодарського краю згорів Урал 63095" Тайфун-У ". Перший загорівся через 2 дні після того, як їх привезли в бригаду ... Це вже 3 або 4, який горить", - написав Анатолій Токарєв.

"Знову хтось сухпай розігрів?", "Просто хтось поїсти розігріти хотів", - коментують користувачі відео.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...