Точність і володіння собою: Як готують снайперів в Китаї (фото)

Підготовка на основі біологічних і психологічних методик, техніка дихання, медитативні комплекси йоги - це важливі системи навчання китайських військових.

Підготовка снайперів в Китаї починається з удосконалення навичок володіння собою. Фото: Фейсбук.

Точність в роботі снайпера - один з найважливіших навичок, тому молодий боєць повинен приділяти не мало часу, щоб побороти страх, тремтіння в руках і хвилювання. Як цьому вчать в Китаї розповів Юрій Бутусов на своїй сторінці в "Фейсбук", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Бойова підготовка армійських снайперів в Китаї. Цікаві фото початкового етапу.

Відпрацьовують самоконтроль, дихання, координацію. Проколюють рисове зернятко голкою.

Паличку для їжі вставляють в паперовий футляр з закритими очима.

Утримують гвинтівку на лінії прицілювання. контролюючи піраміду патронів.

Утримують стійку з підвішеною на ремені другою гвинтівкою. Так, це такий базовий рівень.

Це все йде від культури у-шу, масово поширеної в Китаї. Тому будь-яка система навчання там починається з навичок володіння собою. Перш за все йдеться навчання техніці дихання. Адже будь-який рух починається з дихання. Також важливою є координація дихання з рухом, правильна біомеханіка. Перш ніж напрацьовувати практичні навички, насамперед напрацьовують здатність переносити навантаження для відповідного виду роботи.

Українська модельєрка звинуватила поліцію у викраденні її чоловіка (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:55

Модельєрка одягу з конопель і вчителька з йоги Дженніфер-Ірен Товт 7 травня заявила, що її коханого викрала поліція. Деталями вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Мого коханого Сергія сьогодні затримала поліція та...

"Під*ри. Ви всі райвідділки поздавали": "Кримінальний авторитет" з Броварів плював на копів і погрожував зброєю (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:42

У Мережі з'явилося відео, де начебто "кримінальний авторитет" Віктор Журавель, який має прізвисько "Віхо" або "Журавель" з Броварів лається та плює в поліцейських, а потім дістає зброю, інформують Патріоти України. На кадрах видно, як Журавель лається ...