ТОП-5 найкорисніших каш, - дієтологи (відео)

Поради дієтологів, які каші найкорисніші і які з них краще вживати вранці до сніданку, в обід і ввечері.

Різні злаки, а значить і різні каші мають свої властивості. Оздоровчий ефект від них теж відрізняється. Дієтологи і лікарі назвали п'ятірку найкорисніших каш, які точно варто включити свій щоденний раціон.

Вівсянку корисно їсти з ранку. Клітковина насичує надовго, організм отримує достатню кількість поживних речовин.

Рисова каша корисна до обіду. У ній міститься тіамін, стимулюючий роботу головного мозку.

До вечері варто приготувати вже перлову кашу. Вона допомагає підвищити вироблення мелатоніну - міцний сон буде забезпечений.

А ось знайома всім з дитинства манна каша виявилася практично даремною. Вона майже повністю складається з крохмалю. Крім того, в манній крупі міститься фітин, який заважає організму отримувати вітамін D.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...