"Тот еще потоп": Столиця Краснодарського краю РФ пішла під воду (фото, відео)

Потужна злива перетворила вулиці Краснодара на справжні ріки, в яких мало не тонули автомобілі.

 1 червня в Краснодарі пройшла потужна злива. Фото: Соцмережі.

Ввечері 1 червня на російський Краснодар ринула потужна злива. За півтори години в Краснодарі випало 82 міліметри опадів, що становить півторамісячну норму, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У лічені хвилини вулиці Краснодара перетворилися на справжні річки, які люди були змушені переходити вбрід. Машини на деяких вулицях занурювалися під воду мало не по дах, також на дорогах утворилися величезні затори.

Через зливу і повінь у Краснодарі в кількох мікрорайонах міста сталося відключення електрики. Так званий залповий дощ призвів до зупинки трамваїв і тролейбусів.

Крім того, в центрі Краснодара 17-річний підліток загинув від удару струмом.

Стихія трохи заспокоїлася ближче до ночі. Наразі дощ вщух. Аварійні бригади ліквідовують наслідки зливи, проводяться роботи з відновлення електропостачання.

Нагадаємо, вчора, 1 червня, деякі міста Росії засипало снігом.

Мобілізація в розпалі: Чи розсилатимуть чоловікам за кордоном повістки

неділя, 12 травень 2024, 3:25

Новий закон про мобілізацію, який запрацює вже від 18 травня, зобов’яже українських чоловіків за кордоном оновлювати свої дані. Зокрема, в електронних кабінетах. А чи видають повістки закордоном та чи будуть їх розсилати українським чоловікам за межами...

Визначився переможець Євробачення-2024. Українки в трійці кращих (відео2)

неділя, 12 травень 2024, 2:35

На пісенному конкурсі Євробачення, який цього року відбувається у шведському місті Мальме, переміг співак Nemo із Швейцарії. Він отримав 591 бал від глядачів та національних журі. . На другому місці опинилася Хорватія із 547 балами. . Представниці Ук...