Тоталітарна секта проти гумориста: "Апостол" Мунтян подав до суду на Майкла Щура (відео)

Телеведучий розважального шоу нібито принизив "честь і гідність" самопроголошеного "апостола"

Т.з. духовний центр «Відродження» подав до суду на розважальну передачу Телебачення Торонто за "недостовірну інформацію" та "приниження честі і гідності" Володимира Мунтяна, зазначають Патріоти України.

У «Відродженні» аргументували позов тим, що Володимир Мунтян - не "генеральний директор ТОВ Відродження", як про те говорилося в передачі.

"Це - недостовірна інформація, оскільки назва релігійної організації - Релігійна організація Всеукраїнський духовний центр Відродження", - заявили позивачі.

У відповідь на це, у Телебаченні Торонто відзначили, що не мали на увазі, що Мунтян очолює «Відродження» в юридичному плані. "Ми хотіли сказати, що у Мунтяна і Відродження - обмежена відповідальність, тому що повна - тільки у Бога", - викрутився Щура.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...