Трагедія під Харковом: Автобус наїхав на людей, є жертви (фото)

Одна жінка від отриманих травм померла на місці.

На місці трагічної ДТП на Харківщині. Фото: прес-служба нацполіції.

У суботу, 2 лютого, під Харковом мікроавтобус наїхав на людей, які в цей час намагалися дістати легковик із замету, в результаті чого одна людина загинула, троє постраждали. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області, передають Патріоти України.

"Постраждалі на момент аварії знаходилися біля автомобіля Таврія, намагаючись виштовхнути його із замету", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в результаті аварії постраждали чотири людини. Одна жінка від отриманих травм померла на місці. Її особистість зараз встановлюється.

Крім того, 41-річний чоловік і 46-річна жінка з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в Харківську лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Також травму голови отримав 26-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter. Він госпіталізований в Харківську лікарню.


Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...