Трагедія під Харковом: Автобус наїхав на людей, є жертви (фото)

Одна жінка від отриманих травм померла на місці.

На місці трагічної ДТП на Харківщині. Фото: прес-служба нацполіції.

У суботу, 2 лютого, під Харковом мікроавтобус наїхав на людей, які в цей час намагалися дістати легковик із замету, в результаті чого одна людина загинула, троє постраждали. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області, передають Патріоти України.

"Постраждалі на момент аварії знаходилися біля автомобіля Таврія, намагаючись виштовхнути його із замету", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в результаті аварії постраждали чотири людини. Одна жінка від отриманих травм померла на місці. Її особистість зараз встановлюється.

Крім того, 41-річний чоловік і 46-річна жінка з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в Харківську лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Також травму голови отримав 26-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter. Він госпіталізований в Харківську лікарню.


88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...