​Траурні заходи у Києві: Студенти з 27 країн Європи вшанували Героїв Небесної Сотні

На алею Героїв Небесної Сотні кожен прийшов із прапором власної країни, аби нагадати усій Європі про жахливі події трирічної давнини, а також про мужність простих людей, які протистояли злочинній владі.

Київ, Майдан Незалежності. Пригадаємо як це було

Студенти з 27 країн Європи вшанували хвилиною мовчання активістів, які загинули під час Революції гідності, зазначають Патріоти України. Про це йдеться в сюжеті ТСН. Революцію цього дня згадували й кияни. З 19:00 години кожні 30 хвилин у Михайлівському соборі б'ють у дзвони. Саме так в ніч з 10 на 11 грудня 2013 року у соборі закликали людей вийти на Майдан, аби протистояти силовому розгону. Тривожний передзвін "золотоверхого" тоді порівнювали з сигналом про наближення орд хана Батия, котрі зруйнували середньовічний Київ.

Раніше у ніч проти 30 листопада на Майдан Незалежності прийшли півтора десятка людей, серед яких були постраждалі внаслідок силового розгону "Беркутом" мирної акції протесту. Із дзвіночками в руках та символічним ланцюгом єдності та волі активісти пішли до Михайлівського собору, де у криваву ніч прихистили травмованих студентів.

"Молюся кожен день": Окупант видав "рецепт" захисту від українських дронів і поскаржився на порядки в армії РФ

середа, 8 травень 2024, 7:50

Російський окупант, котрий воює на Куп'янському напрямку, розкрив свій спосіб "боротьби" з українськими дронами, –-це молитва. За його словами, у дні, коли він молився, на позиції росіян не було скидів із БПЛА. Перехоплення телефонної розмови загарбник...

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...