"Треба любити і жаліти": До посольства Росії у Києві несуть квіти та іграшки (фото, відео)

Квіти і м'які іграшки до посольства РФ почали приносити ще вранці 26 березня. Кияни залишали записки зі співчуттями і словами підтримки родичам загиблих.

Фото: ФБ

У Києві до будівлі посольства Росії принесли квіти та іграшки на згадку про загиблих людей в результаті масштабної пожежі в ТРЦ в Кемерово. Про це пишуть користувачі соцмереж, публікуючи фото, повідомляють Патріоти України.

"Милі, рідні наші діти, батьки, близькі та знайомі! Прийміть наші щирі співчуття! А я лише тепер розумію, як треба любити і жаліти, і прощати!", - написано в одній з них. "Рідні, улюблені кемеровчани! Тримайтеся, ми сумуємо разом з вами!", - написано в інший. "Душа болить і плаче! І про діток в Кемерово, і про діток Донбасу. Утішити рідних неможливо. Можна тільки вірити, що їх душі - в обіймах Отця Небесного", - йдеться в одній із записок.

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...