Треба знати: Найважливіші прикмети і забобони на Новий 2019-й рік Земляної Свині

Найпопулярніша сучасна прикмета - як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш, або щоб забезпечити благополуччя в Новому році, йому слід влаштувати радісну, привітну зустріч, повідомляють Патріоти України.

Все це вказує на те, що Новий рік краще зустрічати в гарному настрої, щоб потім цілий рік провести на такій же хвилі. Заздалегідь продумайте, де і з ким провести свято, і не забудьте залишити все погане в старому році.

Новорічні прикмети про дім:

До інших новорічних прикмет, які стосуються житла, належать такі - перед самим Новим роком не можна виносити сміття з хати, інакше цілий рік не буде домашнього благополуччя. Також якщо перший день у році у домі будуть панувати веселощі і радість, то весь рік буде таким.

Якщо у ваш будинок на Новий рік прийшли гості, то готуйтесь - до вас цілий рік будуть приходити гості. А ще не поспішайте в перший день Нового року виконувати важку роботу - за прикметами якщо в перший день Нового року виконувати важку роботу, весь рік пройде без відпочинку. Також вважається, що залучити в будинок багатство буде простіше, якщо ви поставите на святковий стіл ящик з монетками і зерном (можна також насипати рис, пшеницю, овес).

Крім цього, вважається, що в переддень Нового року в будинку потрібно навести порядок і викинути все непотрібне. Вважається, що мотлох у будинку перешкоджає появі нових речей і бажаних покупок, тому уважно переглянете папери, що скупчилися, переберіть речі в шафі, віддавши або викинувши непотрібні, розберіть посуд.

Прикмети про обновки на Новий рік:

Дуже вірна і поширена прикмета - якщо на Новий рік одягти що-небудь нове, то рік буде вдалим, а ще прикмети кажуть, що в новорічну ніч з обновкою - цілий рік ходити в обновках. Згідно з прикметами, для зустрічі Нового року потрібно надіти хоч що-небудь нове.

Новорічні прикмети про гроші і достаток:

Новорічні прикмети не радять економити на новорічному столі: Коровай і сіль на новорічному столі - до добробуту. Інша прикмета свідчить, що якщо на новорічному столі буде в достатку їжі і напоїв, тоді і весь рік у сім'ї буде достаток.

Крім цього прикмети радять: Не слід у цей день платити боргів - інакше весь рік будеш розплачуватися. Також під Новий рік не можна позичати гроші, щоб весь наступний рік не бути в боргах. А у кого в Новий рік буде порожньо в кишенях, той весь рік проведе в нужді. Також краще не давати нікому під Новий рік свої речі, інакше ризикуєте на цілий рік залишитися без обновок і покупок.

У давнину люди думали, що в Новий рік стають вразливими для нечисті і злих духів. Тому намагалися відігнати їх гучним святом і будь-якими іншими звуками. Навіть вважалося, що якщо в цей день хтось чхає, то до свого добробуту - весь рік буде щасливим.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...