​Тремтіли вікна: З'явилося нове відео і подробиці вибуху авто в Києві

28 лютого в Києві вибухнуло авто: вибухова хвиля була такої сили, що від вибуху постраждали авто, які стояли поруч, і затряслися вікна сусідніх будинків, повідомляють Патріоти України.

Згідно з повідомленням, сусіди близько 11:30 почули гучний вибух. Він був настільки сильним, що затремтіли вікна в житловому будинку поруч. Від вибуху постраждала також стояла поруч машина Mercedes.

На місце НП приїхала велика кількість поліції. Туди не пускають ні пресу, ні місцевих жителів. Працюють вибухотехніки і криміналісти.

Також відомо, що на момент вибуху і машині і поруч нікого не було. Раніше повідомлялося, що постраждав водій підірваного автомобіля.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...