Тремтіть, окупанти! В Україні почали випуск нової зброї, що нищить ворога крізь укриття (фото)

Державний концерн "Укроборонпром" налагодив серійне виробництво реактивних піхотних вогнеметів РПВ-16, що знищують ворога навіть за потужними укриттями, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу підприємства.

За її інформацією, зброя вже вдало пройшла випробування та найближчий часом посилить військові підрозділи. Зазначається, що вогнемет оснащений реактивною гранатою із спеціальною термобаричною сумішшю і знищує противника завдяки створенню під час вибуху високотемпературного імпульсу, який супроводжується різким перепадом тиску.

Снаряди також називаються боєприпасами об‘ємного вибуху. "Ця переносна зброя здатна знищувати живу силу противника навіть за потужними укриттями, а також легкоброньовану техніку, на відстані близько одного кілометра", - йдеться в повідомленні.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...