Третю добу терористи не віддають тіла загиблих українських бійців - штаб АТО

У штабі АТО підкреслили, що у випадках загибелі ворога, представники ЗСУ, дотримуючись морально-етичних норм, завжди віддають тіла загиблих без будь-яких зволікань та маніпуляцій на свою користь.

Терористи ОРЛО. Ілюстрація:news.liga.net

Третю добу представники ОРЛО дають обіцянки та постійно змінюють час передачі тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО у Facebook, передають Патріоти України.

У рамках гуманітарного проекту Збройних Сил України "ЕВАКУАЦІЯ 200", одразу ж після підтвердження факту загибелі наших захисників, розпочалася процедура щодо повернення тіл героїв на підконтрольну Україні територію.

Уже з 2 травня, українська сторона готова у будь-який час прийняти тіла загиблих захисників для подальшої їх передачі родичам. Проте вже третю добу представники ОРЛО дають обіцянки та постійно змінюють час передачі тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України.

У свою чергу, у випадках загибелі ворога, представники Збройних Сил України, дотримуючись морально-етичних норм, завжди віддають тіла загиблих без будь-яких зволікань та маніпуляцій на свою користь.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...