Троє загиблих, восьмеро поранених: Полковник Мотузяник уточнив обставини втрат ЗСУ за минулу добу на Донбасі

Терористи обстрілювали наші позиції з "Градів".

Олександр Мотузяник. Фото: kp.ua

За минулу добу в зоні проведення АТО загинули троє українських військових, ще восьмеро отримали поранення. Про це заявив спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляють Патріоти України з посиланням на "112".

"За минулу добу, на жаль, сили антитерористичної операції понесли втрати. Троє українських військовослужбовців загинули, вісім бійців отримали поранення. Зокрема, один військовослужбовець загинув під Троїцьким, двоє військовослужбовців загинули в районі населеного пункту Галицинівка в результаті обстрілу з ворожих "Градів", - заявив Олександр Мотузяник.

Він також додав: "Там же, у тиловому районі, отримав поранення один військовослужбовець. Двоє військовослужбовців були поранені на Світлодарській дузі, по одному військовослужбовцю було поранено в районах шахти "Бутівка" і населених пунктів Піски, Чермалик, Гнутів і Широкіно", - зазначив Олександр Мотузяник.

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....