"Труп хоть кому-то удалось увидеть?": У мережі обговорюють відео з похорону Захарченка, якого ховали у закритій труні

Багато користувачів соцмереж не вірять в те, що ватажок "ДНР" дійсно був вбитий.

Закрита труна в багатьох викликала підозри. Фото: скріншот з відео.

В окупованому Донецьку 2 вересня ховали ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Підконтрольні бойовикам ресурси ведуть трансляцію з похорону бойовика, яку бурхливо обговорюють в мережі, повідомляють Патріоти України.

Багато користувачів не вірять в те, що Захарченко дійсно убитий. Вони вважають, що судячи по закритій труні, підтвердження смерті ватажка бойовиків "ДНР" ніхто не отримає, вважаючи, що ситуація з убивством Захарченко схожа на сценарій фільму.

Користувачі мережі не виключають, що Захарченко відправили на "заслужений" відпочинок, а його вбивство і похорони інсценували. Вони згадують, що раніше вже ставало відомо, що Кремль планує замінити ватажка бойовиків "ДНР" і навіть підготував для цього віллу в Венесуелі для нього, про що повідомляв популярний російський телеграм-канал.

Деякі ж не вважають, що смерть і похорон Захарченко фейк. Вони переконані, що ніякого авторитету у бойовика не було, тому його просто "прибрали".

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...