Три доби мучилася від болю: Стало відомо про шокуюче вбивство чоловіком власної дружини на Тернопільщині

Жінку не врятували.

Фото: goes.ks.ua

Факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень задокументували правоохоронці Кременецького відділу поліції. Від побоїв померла 58-річна жителька райцентру. У вчиненні злочину поліцейські підозрюють її чоловіка,передають Патріоти України.

Зловмисник спочатку заперечував свою причетність до побиття дружини, та згодом провину визнав. Каже, до непоправного призвела звичайна побутова сварка.

Після інциденту побита дружина майже три доби мучилася від болю, але до медиків звертатися не хотіла. Навіть сестра, яка забрала нещасну до себе, не змогла переконати її поїхати у лікарню. Жінка померла у будинку родички.

Судово-медична експертиза встановила: смерть потерпілої настала внаслідок масивної крововтрати та крововиливу у внутрішні органи.

Кримінальне провадження розпочато за частиною другою статті 121 ККУ. Вирішується питання обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...