"Три постріли в груди": Стали відомі шокуючі деталі "самогубства" курсанта в Харкові

Родичам видали на руки медвисновок, але при цьому потрібно робити свою незалежну експертизу

Фото: ФБ

У тілі загиблого курсанта Харківського національного університету повітряних сил Дмитра Зобніна були знайдені три наскрізних кульових поранення у груди. Про це в Facebook написав дядько хлопця, Андрій Зобнін. повідомляють Патріоти України.

Він розповів, що батькові загиблого, Сергію Зобніна, дали оглянути тіло сина. "У нього збиті руки і на животі в районі апендициту пляма бурого кольору невідомого походження, можливо, це був удар ножем! А "там" його заклеїли, братові не вдалося розглянути", - написав Зобнін.

За його словами, родичам видали на руки медвисновок, але при цьому потрібно робити свою незалежну експертизу. "Адвокат поки не відповідає. Було скоєно три постріли в груди, всі кулі на виліт. Санітар сказав, що труп коли лежить три години збирається кров на спині, а там її не було", - зазначив він.

Як пише "Місто Харків", батько Дмитра розповів, що в медвисновку, виданому судмедекспертами, причиною смерті вказано "наскрізні вогнепальні кульові поранення голови і грудної клітини".

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...