Тричі зґвалтував скривавлене тіло і покінчив з життям: У Росії студент влаштував криваву розправу над коханою (фото)

Хлопець, швидше за все, мав психічний розлад.

Загибла не відповідала хлопцеві взаємністю. Фото: ЗМІ

У Москві (Російська Федерація) студент Бауманського інституту через нерозділене кохання вбив студентку Вищої школи економіки, а потім наклав на себе руки. Про це пише Telegram-канал Mash, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що тіла хлопця і дівчини знайшли в їх квартирі, яку вони знімали на двох. "Вбивця і за сумісництвом самогубець - студент московського інституту імені Баумана Артем. Його жертва - студентка "Вишки" Таня Страхова. Хлопець довгий час страждав від нещасливого кохання, проте жодних дій від Тетяни так і не дочекався. Ситуацію ускладнювало те, що дівчина явно мала симпатії до його друга", - сказано в повідомленні.

За даними каналу, вбивство сталося в понеділок, 22 січня, ввечері. Артем після розправи над коханою написав довгого листа в "ВКонтакте", після цього наклав на себе руки.

У записці хлопець детально описав свій злочин, а також вказав паролі до всіх облікових записів і пристроїв. Наостанок, він залишив побажання всім своїм друзям і знайомим, а також батькам дівчини.

Як уточнює видання dni.ru, студент Бауманського інституту Артем Ісхаков, який убив подругу, судячи з усього, страждав психічним розладом. Так, він зізнався, що тричі поглумився над трупом своєї жертви.

"Розв'язка наступила вночі 22 січня. Коли Тетяна повернулася додому, хлопець вдарив її кулаком в обличчя. Він бив дівчину, яка лежала на підлозі і благала його залишити її в спокої. Потім почав душити. Тетяна втратила свідомість, і тоді зловмисник її згвалтував. Дівчина все ще була жива, тому нелюд сходив за ножем і перерізав їй горло. Однак і після цього серце Тетяни продовжувало битися. Вбивця кілька разів ударив однокурсницю ножем в груди", - йдеться в повідомленні.

Крім того, студент холоднокровно описав свої "подвиги". За його словами, він поспілкувався з товаришем в соцмережі, після чого з'ясував, що жертва не померла, і знову згвалтував закривавлене тіло. А після цього сів писати прощальне послання. Йому заважали звуки, які ще видавала Тетяна, і Артем перетягнув їй шию мотузкою.

"Всі ці заняття студента-технаря втомили. І він з'їв бутербродів і ліг спати. Прокинувшись, ще раз згвалтував труп. Судячи з листа, після цього до нього почав доходити весь жах скоєного", - сказано в матеріалі.

Далі в листі вбивці слідують розлогі міркування про те, чим він заслужив такі нещастя, і він заявляє про рішення звести рахунки з життям.


Тісу перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...