Царство небесне і низький уклін... Оприлюднено дані українських бійців, котрі загинули протягом двох діб на Донбасі

Побратими розповіли обставини, за яких герої прийняли свій останній бій...

У мережі назвали імена трьох українських військових, загиблих на Донбасі 20-22 березня. Так, про двох своїх загиблих повідомила в соцмережі 93-я ОМБр "Холодний яр", зазначають Патріоти України.

20 березня обірвалося життя 34-річного Сергія Валаха з Дніпра з позивним "Борода".

"Того вечора екіпаж бойової машини старшого солдата Валаха відправився придушити вогонь знахабнілого ворога. Дорогою бойова машина наїхала на міну. Борода прийняв на себе головний удар від вибуху внаслідок якого отримав тотальні опіки четвертого ступеня не сумісні з життям. Двоє інших членів екіпажу лишилися живі, проте, на жаль, отримали опіки різного ступеню тяжкості", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що вдома у Сергія залишилися батьки, сестра, 15-річний син і вагітна дівчина.

21 березня в бою з російськими окупантами загинув солдат Максим Сирин з позивним "Шалений".

"Між холодноярцями і російськими окупантами зав'язався стрілецький бій, в якому Максима і дістала ворожа куля. Наскрізний поранення голови не залишило "Шаленому" ніяких шансів, життя воїна обірвалася на поле бою", - розповіли військові.

Максиму було 36 років, він народився в Станиці Луганській. У загиблого залишилися батьки, дружина Юлія і двоє дітей.

Як повідомив в Facebook співробітник "Книги пам'яті полеглих за Україну" Святослав Смук, 22 березня на Донбасі загинув медик 24-й ОМБр, старший сержант Володимир Маркевич.

Чоловік був смертельно поранений снайпером на позиціях під Новомихайлівкою. Йому було 48 років.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...