Це атака! У Росії захопили пасажирський літак: Опубліковано фото злочинця і карту польоту

У вівторок, 22 січня, один з пасажирів авіарейсу Сургут - Москва під час польоту зажадав розвернути лайнер і направити його до Афганістану. Про це з посиланням на джерела в авіадиспетчерських службах пишуть російські ЗМІ, повідомляють Патріоти України.

Згідно з даними сервісу Flight Radar, на борту сталася нештатна ситуація. Літак змінив напрямок польоту, судячи з траєкторії, можна припустити, що він прямує в Ханти-Мансійськ.

У довідковій службі аеропорту Сургута агентству "Інтерфакс" повідомили, що рейс виконує авіакомпанія "Аерофлот". "У нас немає ніякої інформації, тільки те, що літак благополучно вилетів", - сказав співрозмовник агентства.

Пізніше стало відомо, що літак заходить на посадку в Ханти-Мансійську.

Рен-ТВ повідомляє, що один з пасажирів рейсу озброєний, він зажадав змінити маршрут. За даними журналістів, це якийсь Павло Шаповалов. Телеканал показав фото передбачуваного викрадача.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...